Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten voor 4 personen:
Aan de slag:
Bladerdeeg:
Crème Patissière:
Tip:
Wil je nog verder gaan?
Maak dan een crème prise zoals in onze bakkerij.
Vertrek van 500 g crème pâtissière en voeg een opgeklopt mengsel toe van 400 g room van Baliehof en 50 g (bloem)suiker (totdat het mengsel nog half lopend is).
Tip:
Bedek de afgekoelde bladerdeegbodem met een heel dun laagje gesmolten chocolade, zo blijft het deeg lekker krokant en zeg nu zelf: chocolade smaakt altijd.