Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In de groene rand rond Gent creëert sommelier Lara van restaurant Commotie unieke smaakervaringendankzij haar exclusieve homemade cocktails en mocktails, pure infusies met verse kruiden uit de tuin.
Ingrediënten: (+/- 6 cocktails)
Benodigdheden
Aan de slag:
Midi infuseren
Siroop maken
Prebatch: alles mengen
Aquafaba = sap van kikkererwten
Aquafaba is het vocht in blikjes kikkererwten.
Het is het perfecte plantaardige alternatief voor eiwit.
Als je het opklopt (of shaket) krijg je een mooi luchtig schuim.
Giet het sap af door een zeef vooraleer het te gebruiken.
Tip!
Van de kikkererwten Navarrico zelf kan je een heerlijke hummus maken voor bij het aperitief.
Klik hier voor het recept >
Shake, shake, shake!
Tips van sommelier Lara: