Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geïnspireerd door de natuur en passend bij het seizoen, tovert chef-kok Thomas Gellynck van restaurant Commotie echte smaakbommetjes op tafel.
En net zoals in zijn restaurant, laat hij jou en je gasten graag genieten van een overheerlijk, vegetarisch voorgerecht.
Smaakt gegarandeerd naar meer!
Dit receptje is een ware smaakexplosie, ongeacht hoe je het presenteert.
Of je nu kiest voor een kunstig roosje of gewoon fijn versneden, de smaken blijven even verrukkelijk.
Ingrediënten voor 6 personen:
Groenten & kruiden
Zuivel
Overige
Afwerking
Aan de slag:
Knolselderrol
Zelfde smaak maar wat minder werk?
Bak dan een fijngesneden mengeling van knolselder en eekhoorntjesbrood eenvoudig in boter in de pan.
Crème van knolselder
Jus van Mont d'Or
Bouillon van brood & paddenstoelen
Dresseren
Koos je ervoor om geen rolletjes te maken dan vervang je ze in deze stap door de in boter gebakken mengeling.
Tips van chef Thomas: