1. Tomaten carpaccio

Een klassieker!

Ingrediënten:

  • Tomaten
  • Burratina
  • Olijfolie
  • Balsabamo
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper

Aan de slag: 

  1. Snij de tomaten in zo dun mogelijke plakken en leg ze dakpansgewijs op een bord.
     
  2. Leg de burratina in het midden.
     
  3. Werk af met Ladopetra-olijfolie, balsabamo, fleur de sel en zwarte peper.

Ingrediënten

Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina
Voeg Messiniako extra virgin olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml 500 ml 1650/stuk € 33,00 / l
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g

2. Gegrilde groene asperges

Ingrediënten: 

  • Groene asperges
  • Burratina
  • Geroosterde hazelnoten
  • Fleur de sel
  • Olijfolie

Aan de slag: 

  1. Kook de groene asperges gedurende 2 minuten in zout water en gril ze even in de pan of op de BBQ.
     
  2. Dresseer de asperges met burratina op een bord, werk af met gehakte hazelnootjes, een snuifje fleur de sel en wat olijfolie.

Ingrediënten

Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Olijfolie 100% Arbequina 1l toe aan favorieten
Olijfolie 100% Arbequina 1l
Olijfolie 100% Arbequina 1l 1000 ml 3150/stuk € 31,50 / l
Olijfolie 100% Arbequina 1l

3. Op z’n Italiaans: met Jamón de Trevélez

Ingrediënten: 

  • Slamix
  • Parmigiano Reggiano in schilfers
  • Jamón de Trevélez
  • Pesto La Baita
  • Burratina

Aan de slag: 

  • Meng slamix, Parmigiano Reggiano en Jamón de Trevélez door elkaar.
     
  • Roer wat groene pesto onder de salade.
     
  • Leg de burratina in het midden en klaar!

Ingrediënten

Voeg Parmigiano schilfers toe aan favorieten
Parmigiano schilfers
Parmigiano schilfers ± 80 gr 4650/kg € 46,50 / kg
Parmigiano schilfers
Voeg Jamón de Trevélez 80g toe aan favorieten
Jamón de Trevélez 80g
Jamón de Trevélez 80g 80 gr 610/stuk € 76,25 / kg
Jamón de Trevélez 80g
Voeg Pesto La Baita 170g toe aan favorieten
Pesto La Baita 170g
Pesto La Baita 170g 170 gr 850/stuk € 50,00 / kg
Pesto La Baita 170g
Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina

4. Fruitig: met aardbei

Ingrediënten: 

  • Aardbeien
  • Olijfolie
  • Pesto La Baita
  • Burratina

Aan de slag: 

  1. Snij enkele aardbeien in schijfjes.
     
  2. Overgiet de aardbeien met Ladopetra-olijfolie en fleur de sel.
     
  3. Presenteer de aardbeien op een bord, voeg groene pesto toe naar wens en leg in het midden de burratina.

Ingrediënten

Voeg Messiniako selected olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako selected olijfolie 500ml
Messiniako selected olijfolie 500ml 500 ml 1850/stuk € 37,00 / l
Messiniako selected olijfolie 500ml
Voeg Pesto La Baita 170g toe aan favorieten
Pesto La Baita 170g
Pesto La Baita 170g 170 gr 850/stuk € 50,00 / kg
Pesto La Baita 170g
Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina