Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zwarte look?
Het is eigenlijk gewone – witte – knoflook die zo’n drie tot vijf weken de tijd heeft gekregen om bij een temperatuur van 80°C in een vochtige ruimte te fermenteren.
Tijdens die fermentatie worden de natuurlijke suikers in de knoflook omgezet tot karamelachtige suikers.
Het resultaat is pikzwarte knoflook met een zoete smaak en een zacht en subtiel lookaroma.
Zwarte knoflook kan je op dezelfde manier gebruiken als gewone knoflook: in sauzen, pasta, marinades en gerechten, maar ook rauw op een geroosterde CRU-boterham.
Of in... lookboter!
Ingrediënten voor 4 personen:
Aan de slag:
Zwarte lookdressing is ook het perfecte ingrediënt om wat meer diepgang te geven aan gerechten die licht smaken.
Denk bijvoorbeeld aan pastagerechten, soep of risotto.
Ingrediënten voor 4 personen:
Aan de slag: