Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In onze keuken maken we onze mayonaise volledig zelf, op ambachtelijke wijze.
We maken gebruik van eieren, CRU-mosterd, een beetje natuurazijn, zwarte peper, zout en koolzaadolie.
Er komen dus geen bewaarmiddelen of smaakversterkers aan te pas.
En dat proef je!
Met onze huisgemaakte mayonaise maken we ook zelf onze kip-, vlees-, vis- en aardappelsalade.
En thuis is het dé saus bij uitstek bij frietjes.
Ga je graag zelf aan de slag?
Hieronder enkele recepten!
Ingrediënten:
Aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag:
Heerlijk als dipsaus bij zeevruchten, om je vingers bij af te likken!
Ingrediënten voor vier personen:
Aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag:
Een aparte, pittige smaak!