Inspiratie met gembersiroop

Twee ondernemende Canadese jonge vrouwen, Hannah is chemicus en fotografe en Alexandrine designer, produceren volkomen natuurlijke siropen.
Hun gembersiroop komt tot stand met echte gember en hopbellen.
Als zoetmaker gebruiken ze een klein beetje rietsuiker.
Je kan er zowel alcoholvrije drankjes (ook lekker voor kids) mee maken, als bekende cocktails.
Schol! 

Mocktails

Ginger fizz: 

  1. Doe 3 cl gembersiroop, 6 cl spuitwater en het sap van een halve citroen of limoen samen met ijsblokjes in een glas.
     
  2. Werk af met een schijfje citroen of limoen en verse munt. 

Apple & Ginger Punch: 

  1. Doe 3 cl gembersiroop, 6 cl CRU-appelsap en 6 cl spuitwater samen met crushed ice in een glas.
     
  2. Roer met een kaneelstokje! 

Cocktails

 Leapfrog highball

  1. Doe 6 cl gin, 3 cl gembersiroop en 1,5 cl citroensap in een glas.
     
  2. Leng aan met spuitwater en roer. 

    

 

Moscow Mule   

  1. Doe 6 cl wodka, 3 cl gembersiroop en 1,5 cl citroensap in een glas.
     
  2. Leng aan met spuitwater en roer.