Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Rock & Roll-chef Sam D’Huyvetter is een culinaire ondernemer en eigenaar van Bar Bask. Daarnaast kan je hem ook kennen van Njam TV. Zijn passie voor vlees, liefst dichtgeschroeid op een Baskische Asador, en zijn creatieve flair maken hem uniek. Voor jouw eindejaarsdiner heeft hij een vleesrecept voorzien dat een culinair festijn belooft te worden.
Ingrediënten voor 6 personen:
Aan de slag:
Tips van de chef:
Extra tip van Sam!
Schenk jezelf gerust een glaasje wijn in tijdens het koken
Wijntip : Saint-Joseph AOP Dauvergne & Ranvier