Gemarineerde visspies met frisse couscoussalade

Recept: gemarineerde visspies met frisse couscoussalade

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 gemarineerde visspiezen
  • 300 g handgerolde couscous
  • 720 ml Belfond-groentebouillon
  • Bokaal Naoumidis-paprikapartjes
  • Wortelen
  • Venkel
  • Look
  • Zwarte peper en fleur de sel
  • Verse kruiden naar wens: koriander, bladpeterselie, …

Aan de slag:

  1. Schil en snij de wortelen, venkel en de look.
     
  2. Kook de couscous in de groentebouillon. 
     
  3. Stoof ondertussen de groenten in de pan. Kruid naar wens met peper en fleur de sel.
     
  4. Plaats de visspiezen op een hete BBQ.
     
  5. Schroei elke kant gedurende een tweetal minuten dicht en laat nog zo’n 6 minuten garen in een ovenschaal op indirect vuur op de BBQ.