Ingrediënten voor 4 personen:

  • 12 schijfjes gekaramelliseerde gerookte zalm
  • Zure room
  • Peper en zout
  • Citroen
  • Kaviaar
  • Verse dille
  • Foglie al rosmarino

Aan de slag: 

  1. Dresseer per persoon 3 à 4 schijfjes gekaramelliseerde gerookte zalm op een bord. 
     
  2. Maak een saus van enkele eetlepels room of zure room met wat peper, zout en een beetje sap van een citroen.
     
  3. Schep de room rondom de zalm op het bord. 
     
  4. Werk de zalm af met kaviaar en serveer als voorgerecht met verse dille en een stukje foglie al rosmarino. 

Ingrediënten

Voeg Zure room toe aan favorieten
Zure room
Zure room ± 120 gr 1950/kg € 19,50 / kg
Zure room
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 470/kg € 4,70 / kg
Citroen
Voeg Kaviaar Osietra Belg. 10g toe aan favorieten
Kaviaar Osietra Belg. 10g
Kaviaar Osietra Belg. 10g 10 gr 2500/stuk € 2500,00 / kg
Kaviaar Osietra Belg. 10g
Voeg Dille grote kluit toe aan favorieten
Dille grote kluit
Dille grote kluit 350/stuk
Dille grote kluit