Recept: geflambeerd fruit met mascarpone.

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 2 appelen of peren (naar keuze)
  • Boter
  • Charlesville bruine rum
  • Mascarpone
  • Hazelnoten
  • Citroen

Aan de slag: 

  1. Schil naar keuze enkele appelen of peren (reken ½ per persoon),
    snij in acht en verwijder het klokhuis.
     
  2. Stoof aan in boter tot de vrucht beetgaar is en flambeer met de rum.
     
  3. Strijk mascarpone uit op het bord, leg er enkele stukjes peer of appel op en werk af met fijngehakte hazelnoten en wat zeste van citroen.

Ingrediënten

Voeg Appel Rosine toe aan favorieten
Appel Rosine
Appel Rosine ± 350 gr 390/kg € 3,90 / kg
Appel Rosine
Voeg Peer Doyenné toe aan favorieten
Peer Doyenné
Peer Doyenné ± 250 gr 420/kg € 4,20 / kg
Peer Doyenné
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Charlesville bruine rum 50 cl toe aan favorieten
Charlesville bruine rum 50 cl
Charlesville bruine rum 50 cl 500 ml 4500/fles € 90,00 / l
Charlesville bruine rum 50 cl
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 470/kg € 4,70 / kg
Citroen