Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Vlaswijting is een eenvoudige eerlijke vissoort die verschillende namen draagt.
Men noemt hem ook wel eens pollak of witte koolvis.
Wanneer het zeewater afkoelt, voelt de vlaswijting zich opperbest.
Vandaar dat we deze vissoort vaak in CRU aantreffen.
De vlaswijting behoort tot de familie van de kabeljauwachtigen.
Het visvlees heeft een heerlijk zachte, verfijnde smaak en de structuur is vast, in dunne laagjes opgebouwd.
Dat betekent ondermeer dat vlaswijting of pollak zelfs in filets, makkelijk kan gegrild of gepaneerd worden.
Een echte allemansvriend dus!
Ingrediënten:
Aan de slag: