Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Voor filet de sax vertrekken we van de mooie varkensruggen van Belgische varkens.
Het vlees wordt droog gezouten en vervolgens krijgt het alle tijd om op een natuurlijke manier te rijpen, zodat het zout langzaam de kern van het vlees bereikt.
Daarna volgt het roken op beukenhout.
Een sneetje filet de saxe smaakt goed met wat CRU-brood en je kan er ook fijne aperitiefhapjes mee maken…
Een bolletje met mozzarella bijvoorbeeld.
Ingrediënten voor 4 personen:
Aan de slag:
En dan nu… genieten!