Feestpens met mostarda di pere

Recept: Feestpens met mostarda di pere.

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 1 witte feestpens
  • 1 kweepeer
  • 1 brioche (of 1 sandwich)
  • Mostarda di pere
  • Dragonblaadjes

Aan de slag: 

  1. Ontvel de feestpens en snij in schijfjes van 1 cm, kleur aan in de pan aan één zijde.
     
  2. Snij de kweepeer in heel fijne julienne.
     
  3. Rooster de sneden brioche-brood en snij in vierkantjes of rondjes ter grootte van de schijfjes pens.
     
  4. Snij de mostarda di pere in blokjes van 0,5 cm.
     
  5. Werk de sneetjes brioche af met een stukje pens en daarop een stukje mostarda di pere en een dragonblaadje en de julienne van kweepeer.

 

Geïnspireerd door Lady chef Sofie Dumont >