Recept: Feestpens met mostarda di pere.

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 1 witte feestpens
  • 1 kweepeer
  • 1 brioche (of 1 sandwich)
  • Mostarda di pere
  • Dragonblaadjes

Aan de slag: 

  1. Ontvel de feestpens en snij in schijfjes van 1 cm, kleur aan in de pan aan één zijde.
     
  2. Snij de kweepeer in heel fijne julienne.
     
  3. Rooster de sneden brioche-brood en snij in vierkantjes of rondjes ter grootte van de schijfjes pens.
     
  4. Snij de mostarda di pere in blokjes van 0,5 cm.
     
  5. Werk de sneetjes brioche af met een stukje pens en daarop een stukje mostarda di pere en een dragonblaadje en de julienne van kweepeer.

 

Geïnspireerd door Lady chef Sofie Dumont >

Ingrediënten

Voeg Witte feestpens met truffel Monsieur Boudin toe aan favorieten
Witte feestpens met truffel Monsieur Boudin
Witte feestpens met truffel Monsieur Boudin ± 120 gr 2700/kg € 27,00 / kg
Witte feestpens met truffel Monsieur Boudin
Voeg Kweepeer toe aan favorieten
Kweepeer
Kweepeer ± 400 gr 520/kg € 5,20 / kg
Kweepeer
Voeg Brioche toe aan favorieten
Brioche
Brioche 450 gr 490/stuk € 10,89 / kg
Brioche
Voeg Sandwich CRU toe aan favorieten
Sandwich CRU
Sandwich CRU 50 gr 110/stuk € 22,00 / kg
Sandwich CRU
Voeg Mostarda di pere mantovane 220g toe aan favorieten
Mostarda di pere mantovane 220g
Mostarda di pere mantovane 220g 220 gr 1290/stuk € 58,64 / kg
Mostarda di pere mantovane 220g
Voeg Dragon grote kluit toe aan favorieten
Dragon grote kluit
Dragon grote kluit 360/stuk
Dragon grote kluit