Ingrediënten voor 4 personen:

  • 12 coquilles 
  • 12 sneetjes gerookt spek 
  • 2 porties aardappelpuree 
  • Slamix 
  • Balsabamo 
  • Olijfolie 
  • Peper en zout 

Aan de slag: 

  1. Bak het gerookt spek krokant in een antikleefpan zonder vetstof op een zacht vuurtje.
     
  2. Laat het spek uitlekken op keukenpapier.
     
  3. Maak een dressing van balsabamo, olijfolie, peper en zout.
     
  4. Meng de dressing met de slamix.
     
  5. Bak de coquilles hard aan.
     
  6. Schik de coquilles op een bord samen met de salade en de puree. 
     
  7. Werk af met stukjes krokant spek. 
     

Tip: 
In plaats van gerookt spek kan je ook pancetta gebruiken.

Ingrediënten

Voeg Aardappelpuree 400g toe aan favorieten
Aardappelpuree 400g
Aardappelpuree 400g 400 gr 580/stuk € 14,50 / kg
Aardappelpuree 400g
Voeg Balsabamo azijn toe aan favorieten
Balsabamo azijn
Balsabamo azijn 250 ml 1990/stuk € 79,60 / l
Balsabamo azijn
Voeg Messiniako extra virgin olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml 500 ml 1650/stuk € 33,00 / l
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland