Recept: cavaillon-meloen met Prosecco

Ingrediënten: 

  • 1 meloen
  • Verse munt
  • Prosecco
  • Vanille-roomijs

Aan de slag: 

  1. Snij de meloen in twee en hol uit met een lepel voor kleine bolletjes.
     
  2. Leg de bolletjes terug in de meloen, meng met fijngesneden munt en overgiet met Prosecco.
     
  3. Laat eventjes trekken in de koelkast.
     
  4. Werk af met een bolletje ijs.

Ingrediënten

Voeg Progettidivini 2 Brut Prosecco Superiore toe aan favorieten
Progettidivini 2 Brut Prosecco Superiore
Progettidivini 2 Brut Prosecco Superiore 750 ml 1950/fles € 26,00 / l
Progettidivini 2 Brut Prosecco Superiore
Voeg Roomijs vanille (1100ml) toe aan favorieten
Roomijs vanille (1100ml)
Roomijs vanille (1100ml) 1100 ml 1750/stuk € 15,91 / l
Enkel voor afhaling, geen aanhuislevering
Roomijs vanille (1100ml)