Recept: carpaccio van ovengebakken rode biet en stracciatella.

Ingrediënten: 

  • Ovengebakken rode biet
  • Stracciatella
  • Waterkers
  • Pistachenoten

Aan de slag:

  1. Verwijder de schil, snij in carpaccio.
     
  2. Werk af met Italiaanse stracciatella (de vulling van de burratina), blaadjes waterkers en fijngehakte pistachenoten.

Ingrediënten

Voeg Rode biet ovengebakken toe aan favorieten
Rode biet ovengebakken
Rode biet ovengebakken ± 180 gr 960/kg € 9,60 / kg
Enkel za, zo en ma
Rode biet ovengebakken
Voeg Stracciatella 250g toe aan favorieten
Stracciatella 250g
Stracciatella 250g 250 gr 750/stuk € 30,00 / kg
Stracciatella 250g
Voeg Waterkers toe aan favorieten
Waterkers
Waterkers 150 gr 240/stuk € 16,00 / kg
Waterkers
Voeg Pistachenoten geroosterd met schaal toe aan favorieten
Pistachenoten geroosterd met schaal
Pistachenoten geroosterd met schaal ± 100 gr 4400/kg € 44,00 / kg
Pistachenoten geroosterd met schaal