Schroei de filet pur rossini aan in de pan met boter aan elke kant 1 min. Laat het vlees 15min rusten onder aluminiumfolie en laat de oven voorverwarmen op 180°C.

Afhankelijk van de gewenste bakwijze:

  • 5 à 6 min. blue chaud (aangeraden bakwijze van Dierendonck)
  • 10 à 12 min. saignant
  • 20 min. à point

Laat het vlees nog 5 min. rusten onder aluminiumfolie nadat je het uit de oven hebt gehaald. Snijd het touw door en versnijd de filet pur rossini om op het bord te dresseren.

Ideaal te combineren met onze artisanaal bereide kroketten.

 

Voeg Filet pur rossini toe aan favorieten
Filet pur rossini
Filet pur rossini ± 200 gr 11500/kg € 115,00 / kg
Enkel op vr, za en zo
Beschikbaar vanaf 15/11
Filet pur rossini
Voeg Aardappelkroketten (per 10) toe aan favorieten
Aardappelkroketten (per 10)
Aardappelkroketten (per 10) 300 gr 490/stuk € 16,33 / kg
Aardappelkroketten (per 10)