Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten (voor 4 personen):
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Appelen voorbereiden:
Snijd een klein hoedje van de appelen af.
Snijd vervolgens de schil lichtjes horizontaal in om te voorkomen dat de appel barst tijdens het bakken.
Hol de appelen een beetje uit (niet te diep, er moet voldoende vruchtvlees overblijven).
Vullen:
Steek een klein klontje boter in het midden van elke appel (ongeveer 5 g per appel).
Bakken:
Plaats de appelen in een ovenschaal.
Schuif de schaal 30 minuten in de oven.
Garneren:
Haal de schaal uit de oven en vul de appelen met de veenbessensaus van Pipaillon.
Zet ze nog 10 minuten in de oven om de smaken goed te laten samenkomen.