Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een klassiek stuk vis klaarmaken, het lijkt een evidentie.
Toch zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee kan houden.
We geven je enkele CRU-tips van onze vissers.
We raden je aan vis steeds met vel te bakken. Tussen het vel en het visvlees zit een dun vetlaagje wat extra smaak afgeeft bij het bakken en het vel houdt je vis ook mooi samen.
Het biedt niet meteen een meerwaarde om het vel op te eten, maar omdat we onze vissen ter plekke op de markt ontschubben, kan het wel. We raden je aan de velkant dan wel mooi krokant te bakken.
Voor al onze producten geldt: zoveel als nodig, zo weinig mogelijk. Dit geldt ook voor kruiding. We gaan nooit overkruiden zodat het basisproduct herkenbaar blijft. Hou het puur en kruid onze vis met witte peper en zout. Zo komt de zuivere vissmaak tot haar recht.
We zijn al snel geneigd om onze vis te besprenkelen met citroen, maar dit is niet altijd nodig. Wil je toch een friszure toets, combineer citroen dan eerder bij vette vis of ga voor een zuurdere saus zoals béarnaise om te balanceren met de vettigheid van de vis of de boter waarin je hem bakt.
Enkele trucjes van onze specialisten om te weten of je vis gaar is:
Vis kan je meestal gewoon in de pan bereiden. Zijn het dikkere stukken vis zoals bv. moten, dan kunnen die zeker ook in de oven. Kleinere filets bak je best in de pan.