3 tips met de grillkaas van Bosschelle

Partner en schapenmelkerij Bosschelle maakt kaas en zuivel van 100 % schapenmelk van zijn eigen schapen.
Hij doet alles zelf: het melken van de schapen, de verwerking van de melk en het maken van de kaas en zuivel.
Naast yoghurt, plattekaas en verse schapenkaas heeft hij ook een grillkaas uitgebracht in de stijl van halloumi.
De kaas kenmerkt zich door een vaste structuur en een zeer zachte smaak.
Je kan er alle kanten mee uit.

Grillkaas van partner Bosschelle.

Ingrediënten: 

  • Gedroogde tijm of oregano
  • Olijfolie

Aan de slag: 

  1. Kruid met gedroogde tijm of oregano en bestrijk met olijfolie.

Ingrediënten:

  • Arbequina-olijfolie
  • Pikant gerokot paprikappoeder

Aan de slag: 

  1. Laat marineren in een mengsel van Arbequina-olijfolie en ons pikant gerookt paprikapoeder.

Ingrediënten: 

  • Arbequina-olijfolie
  • Mieli-Thun-honing
  • Zwarte peper
  • Oregano
  • Tijm
  • Rozemarijn

Aan de slag: 

  1. Bestrijk de plakjes grillkaas tijdens het bakken met een mengsel van Arbequina-olijfolie, Mieli Thun-honing, peper en zuiderse kruiden naar smaak.
     
  2. Laat lichtjes karamelliseren.