Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Partner en schapenmelkerij Bosschelle maakt kaas en zuivel van 100 % schapenmelk van zijn eigen schapen.
Hij doet alles zelf: het melken van de schapen, de verwerking van de melk en het maken van de kaas en zuivel.
Naast yoghurt, plattekaas en verse schapenkaas heeft hij ook een grillkaas uitgebracht in de stijl van halloumi.
De kaas kenmerkt zich door een vaste structuur en een zeer zachte smaak.
Je kan er alle kanten mee uit.
Ingrediënten:
Aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag: