Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bereid door Naoumidis met hun zelf geteelde Florina-paprika’s, bekend om hun zoete smaak.
De paprika’s worden geteeld op 600m hoogte aan de voet van de Vorasberg.
Het droge microklimaat in combinatie met het rijke ecosysteem zorgen voor de ideale omstandigheden voor de teelt van de Florina-paprika.
De paprika’s worden op kolen geroosterd en met de hand gepeld om zo de authentieke smaak te behouden.
De paprika’s, aubergines en tomaten worden met de hand gepeld en daarna op kolen gegrild.
Hier wordt nog extra virgin olijfolie en zout aan toegevoegd.
Lekker als dip met grissini, foglie, torta's en pico’s el garbo.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: op houtskool gegrilde zoete paprika's en aubergines, extra vergin olijfolie, zout, citroenzuur
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Ingrediënten: op houtskool gegrilde zoete paprika's en aubergines, extra vergin olijfolie, zout, citroenzuur
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.