Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Mario Fongo.
De Fongo familie is gestart met een kleine bakkerij in het dorpje Rocchetta Tanaro in noord-Piëmonte.
Deze Grissini’s worden uitsluitend met Italiaanse ingrediënten bereid en met de hand uitgestreken waardoor de krokante smaak van weleer onveranderd blijft.
Ideaal voor bij de apero.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: bloem van zachte TARWE type 00 (oorsprong Italië), zeezout, natuurlijke gist , mout (van GERST), 100% Italiaanse extra olijfolie van de eerste persing (1%).
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
tarwe
Kamertemperatuur°C
Ingrediënten: bloem van zachte TARWE type 00 (oorsprong Italië), zeezout, natuurlijke gist , mout (van GERST), 100% Italiaanse extra olijfolie van de eerste persing (1%).
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C