Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Swet uit Brussel.
Ze gebruiken enkel de beste seizoensgebonden ingrediënten zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen.
Het grootste deel van de paprika’s worden geteeld in hartje Brussel op het dak van de slachthuizen in Anderlecht , zonder toevoegingen of chemische behandelingen.
Ze worden geoogst van april tot december, hierdoor kunnen ze bijna het hele jaar door verse paprika’s gebruiken.
Diepe, complexe rooksmaak van de beste gerookte paprika's ter wereld, gecombineerd met rode uien gekarameliseerd in bruine cassonade, verse HABANERO-pepers, appelciderazijn, verse knoflook en Sri Lankaanse peper.
Veelzijdig genoeg om in vrijwel elk gerecht te worden gebruikt.
Warmte 4/10
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: rode ajuin, appelazijn, Habanero pepers, bronwater, cassonade, pimenton de la vera, knoflook, zout, kruidenmix.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
25°C
Ingrediënten: rode ajuin, appelazijn, Habanero pepers, bronwater, cassonade, pimenton de la vera, knoflook, zout, kruidenmix.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
25°C