Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Salinas d’es Trenc, Mallorca.
100% natuurlijk zeezout van de hoogste kwaliteit afkomstig uit het natuurreservaat Salinas de Levante.
Het zout wordt gewonnen volgens de traditionele oogstmethoden en komt na het oogsten direct in de handel terecht.
Dit gerookt zout volgt een zacht koud rookproces op beukenhout dat 6 tot 7 dagen duurt.
Hierdoor krijgt het zout zijn amberbruine kleur en intens natuurlijk rookaroma.
Ideaal voor de afwerking van soepen, vis en- vleesgerechten, sauzen, marinades en groentegerechten.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: fleur de sel gerookt
kamer°C
Ingrediënten: fleur de sel gerookt
kamer°C