Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt op ambachtelijke manier, afkomstig uit Lerida (Catalonië)
Wijnazijn is en typisch basisproduct uit de Mediteraanse keuken.
Te gebruiken in salades, om te pekelen, in koude soepen, bij charcuterie.
Bitterzoete azijn verkregen uit wijn.
Aan de basisazijn wordt natuurlijke druivenmost toegevoegd om de edele en aangename bitterzoete azijn te verkrijgen.
De azijn rijpt minstens 12 maand in vaten in een omgeving met aangepaste luchtvochtigheid en een optimale temperatuur.
Ingrediënten: 54% rode wijnazijn (sulfiet), geconcentreerde druivenmost.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
kamertemperatuur°C
Ingrediënten: 54% rode wijnazijn (sulfiet), geconcentreerde druivenmost.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamertemperatuur°C