Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
M.& TH. Kontopoulos oe is een Grieks familiebedrijf dat sinds 1904 zelfgemaakte extra virgin olijfolie van hoge kwaliteit produceert.
Ze bezitten een olijfoliemolen in het dorp Androussa, 20 km van Kamalata.
De productiemethode, het teeltgebied van de olijfboom en de Koroneiki-variëteit zorgen voor de fruitige, licht kruidige smaak en het bijzondere aroma.
Olijfolie gemaakt van 100% Koroneiki-olijven met een kruidige, evenwichtige smaak met “groene” aroma’s.
Ze verzamelen een kleine hoeveelheid van de eerste, onrijpe koroneiki-olijven en produceren deze unieke extra virgin olijfolie.
Ingrediënten: 100% Extra Virgin Olive oil
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
28°C
Ingrediënten: 100% Extra Virgin Olive oil
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
28°C