Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Van onze partner Belfond.
Geconcentreerde bouillon op basis van natuurlijke ingredienten.
Zonder smaakversterkers, zout of peper.
Bereid volgens de klassieke keukentechnieken.
De ideale basis voor visgerechten.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: water, visgraten (uitsluitend witte platVIS), VIS, witte wijn (SULFIET), ajuin, citroen, champignon, SELDER, boter (MELK), kruiden, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
selderij
4°C
Ingrediënten: water, visgraten (uitsluitend witte platVIS), VIS, witte wijn (SULFIET), ajuin, citroen, champignon, SELDER, boter (MELK), kruiden, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C