Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Van onze partner Pipailllon, een artisanale conserverie in hartje Brussel, waar ze de tijd nemen om de beste smaak te bekomen.
Ze gebruiken enkel seizoensproducten van telers met een hart voor de natuur.
Na de oogst worden de producten zo snel mogelijk ingemaakt.
Suggestie: kan warm of koud worden gegeten.
Warm: enkel opwarmen in een steelpannetje. Voeg naar keuze nog wat sinaasappelsap of rodewijn toe.
Lekker bij wild en gevogelte, maar ook bij terrines, foie gras, kaas, pannenkoeken, op de boterham,...
Ingrediënten: Veenbessen (50%), bietsuiker (35%), water, citroensap
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Ingrediënten: Veenbessen (50%), bietsuiker (35%), water, citroensap
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.