Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Van onze partner Paolo Petrilli, afkomstig uit de hiel van Italië.
Hij gebruikt enkel smaakvolle oude tomatenrassen die gerijpt zijn in volle grond.
Hij zaait enkel tomaten van eigen teelt en hergebruikt de tomatenpitten.
De tomaten worden zeer laat in de zomer geplukt wat voor een extra volle smaak zorgt.
Na het onderdompelen in kokend water worden ze met de hand gepeld en in bokalen gedaan samen met een pittig blaadje basilicum van eigen teelt.
De bokalen worden daarna gesteriliseerd om zo de zonovergoten tomatensmaak uit zuid-Italië te bewaren.
De pomodori pelati wordt gemaakt van volrijpe San Marzano tomaten.
Heerlijk rauw op bruchetta, gekonfijt in de oven, met pasta.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Tomaten San Marzano, basilicum.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Ingrediënten: Tomaten San Marzano, basilicum.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.