Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Van onze partner Baliehof.
Op natuurlijke wijze geproduceerd.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: verse magere hoevemelk (0% vet) geënt met yoghurtcultuur (met levende fermenten), kersen vruchtenmengeling (16%) (sacharose, kersen (37, 7%), water, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maïszetmeel, pectine), voedingszuur (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat)).
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: verse magere hoevemelk (0% vet) geënt met yoghurtcultuur (met levende fermenten), kersen vruchtenmengeling (16%) (sacharose, kersen (37, 7%), water, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maïszetmeel, pectine), voedingszuur (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat)).
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C