Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Witschimmelkaas gemaakt van gepasteuriseerde buffelmelk en geproduceerd in Veneto, Italië.
Minstens 10 dagen gerijpt
Deze kaas heeft een bloemige witte korst en een zachte en licht romige binnenkant met een delicate smaak en een aangenaam zuurtje in de nasmaak. Je proeft duidelijk de toetsen van verse buffelmelk, bloemen en citrus.
Lekker op de kaasplank, in pasta’s en op pizza.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: gepasteuriseerde buffelMELK, zout, stremsel, penicillium
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
lactose
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde buffelMELK, zout, stremsel, penicillium
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C