Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ontwikkeld door onze partner kaasaffineur Van Tricht.
De camembert van Le Gaslonde word geweekt in een bad van 100% pure calvados.
Als afwerking wordt er een notenmengeling rond de kaas aangebracht waardoor de camembert de calvados goed kan vasthouden.
Nadien wordt deze camembert nog verder gewassen met calvados om de rijke smaak hiervan te versterken en zodat deze mooi en smeuïg kan verder rijpen.
Ingrediënten: rauwe koemelk, zout, stremsel, fermenten, calvados, noten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
walnoten
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, zout, stremsel, fermenten, calvados, noten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C