Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Deze schotel bevat:
Coppa D’Oggiono
Gordal-olijven
Pan de Olivo zoutschilfers
Blokjes farmdal
Paprika-aubergine tapenade
Gevulde wijnbladeren Marianna’s
Boquerones met kruiden
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Coppa D'Oggiono (varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, bewaarmiddel: E252), olijven (olijven, water en zout), pan de Olivo (TARWEbloem, water, olijfolie, SESAMzaad, gist, zout), Farmdal (koeMELK, zout, stremsel, fermenten), paprika-aubergine tapenade (paprika, aubergine, olijfolie, zout, citroenzuur), gevulde wijnbladeren (druivenbladeren, rijst, munt, dille, peterselie, ui, citroensap, zonnebloemolie, zout, peper, suiker), boquerones met kruiden (ANSJOVIS, zonnebloemolie, azijn, zout, olijfolie, look, peterselie)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
sesam
sulfieten
gluten (tarwe)
vis
gluten (gerst)
tarwe
4°C
Ingrediënten: Coppa D'Oggiono (varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, bewaarmiddel: E252), olijven (olijven, water en zout), pan de Olivo (TARWEbloem, water, olijfolie, SESAMzaad, gist, zout), Farmdal (koeMELK, zout, stremsel, fermenten), paprika-aubergine tapenade (paprika, aubergine, olijfolie, zout, citroenzuur), gevulde wijnbladeren (druivenbladeren, rijst, munt, dille, peterselie, ui, citroensap, zonnebloemolie, zout, peper, suiker), boquerones met kruiden (ANSJOVIS, zonnebloemolie, azijn, zout, olijfolie, look, peterselie)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C