Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
250 gram kaas per persoon.
Assortiment van 8 kazen.
Incl. fruitgelei, noten, dadels en gedroogd fruit.
TIP: eet de kazen van zachter naar uitgesproken smaak.
Ideale begeleider: brood van de maand.
Deze schotel bevat:
Briquette de l'Angourmois
Mullberry
Osso Iraty
Peppery Montez
Saint-Nectaire fermier A.O.C
Munster fermier
Friesisch Blue
Crottin met Bloemetjes Leenhof
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: kaas (rauwe en gepasteuriseerde koe, geit, schaap en buffelMELK, zout, fermenten, stremsel, kleurstof (E160b (i), E160b (ii) ), houtskoolas, kruiden en specerijen, lyzosyme (EI), SELDERIJ, rozenblaadjes, korenbloem, lavendel, calciumchloride), gedroogde vijgen, confituur (peer, rietsuiker, citroensap, appelsap, gember), dadels, AMANDELEN, vijgengelei (vijgen, suiker, pectine, citroensap, kruiden), krenten (krenten, zonnebloemolie)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
lactose
selderij
eieren
4°C
Ingrediënten: kaas (rauwe en gepasteuriseerde koe, geit, schaap en buffelMELK, zout, fermenten, stremsel, kleurstof (E160b (i), E160b (ii) ), houtskoolas, kruiden en specerijen, lyzosyme (EI), SELDERIJ, rozenblaadjes, korenbloem, lavendel, calciumchloride), gedroogde vijgen, confituur (peer, rietsuiker, citroensap, appelsap, gember), dadels, AMANDELEN, vijgengelei (vijgen, suiker, pectine, citroensap, kruiden), krenten (krenten, zonnebloemolie)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C