Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bevat per persoon:
100 gr Groenentaler (geraspt),
100 gr Comté Melodie (geraspt)
50 gr Mont d’or of Reblochon (spie)
Heerlijk met champignons, knapperige groenten, gekookte aardappel, brood, charcuterie, komkommerpickles en de opgelegde groentjes van Camp's.
Ingrediënten: Comté Mélodie (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Groenentaler (gepasteuriseerde melk, stremsel, fermenten, propionzuurbacteriën, zout), Mont DOr of Reblochon (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
1st = 1pers.= 250g
Wat heb je nodig: 1 glas witte wijn /p, peper, nootmuskaat, maiszetmeel
Laat de witte wijn opwarmen, roer telkens een beetje kaas door, laat niet koken.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: Comté Mélodie (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout), Groenentaler (gepasteuriseerde melk, stremsel, fermenten, propionzuurbacteriën, zout), Mont DOr of Reblochon (rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
1st = 1pers.= 250g
Wat heb je nodig: 1 glas witte wijn /p, peper, nootmuskaat, maiszetmeel
Laat de witte wijn opwarmen, roer telkens een beetje kaas door, laat niet koken.
Bewaren bij:7°C