Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Romige schapenkaas met pit gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk met een gewassen korst en gerijpt in een varenblad.
Gemaakt op basis van een recept van oude Corsicaanse herders.
De schapen grazen op Corsica in een beschermd natuurgebied, vrij van vervuiling en industrie.
De schapen voeden zich met wat ze onderweg vinden: kruiden, gras, … wat voor een zeer volle aromatische melk zorgt.
Type Munster
Ingrediënten: Gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel, fermenten, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: Gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel, fermenten, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C