Reblochon Pas du Loup

Reblochon Pas du Loup

  • Art. Nr.: 129
  • 4450 /kg
  • € 44,50 / kg

Geaffineerd door Marc Paccard, een van de meest gereputeerde kaasaffineurs van de Savoie.

Roodflora kaas gemaakt van rauwe koemelk. Een zachte, ivoorkleurige kaas met een saffraangele korst.
2 tot 3 weken gerijpt.
De koeien grazen op 1600 meter hoogte waar ze alpenbloemen en kruiden eten wat zorgt voor een rijke melk.

  • Herkomst Auvergne - Rhône-Alpes (FR)
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Halfvet

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

Per 100gr/ml

  • Energie 1293 kJ
    (309 kcal)
  • Totaal vetten 27.0 g
  • Verzadigde vetten 18.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 24.0 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

  • Energie 1293 kJ
    (309 kcal)
  • Totaal vetten 27.0 g
  • Verzadigde vetten 18.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 24.0 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C

Lees ook:

Paccard: kaas uit de Alpen
Kaas en zuivel

Paccard: kaas uit de Alpen

Lees meer
Lees meer