Mont D’Or

Mont D’Or

  • Art. Nr.: 126
  • 3380 /kg
  • € 33,80 / kg

Zachte fluweelachtige lepelkaas, uit de Jura.
Vol en romig, met aroma van hars.

Van rauwe wintermelk, als de koeien op stal zitten.
Affinage van minstens 3 weken.
Vochtige, ivoorkleurige korst, omwikkeld met een band van sparrenhout.
Heerlijk gecombineerd met baguette.

  • Herkomst Jura (FR)
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Roomkaas

Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

Per 100gr/ml

  • Energie 1161 kJ
    (280 kcal)
  • Totaal vetten 23.0 g
  • Verzadigde vetten 15.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.0 g
  • Zout 1.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

  • Energie 1161 kJ
    (280 kcal)
  • Totaal vetten 23.0 g
  • Verzadigde vetten 15.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.0 g
  • Zout 1.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C