Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zachte fluweelachtige lepelkaas, uit de Jura.
Vol en romig, met aroma van hars.
Van rauwe wintermelk, als de koeien op stal zitten.
Affinage van minstens 3 weken.
Vochtige, ivoorkleurige korst, omwikkeld met een band van sparrenhout.
Heerlijk gecombineerd met baguette.
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C