Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Buronoix is een herinterpretatie van Murols, gerijpt met walnotenlikeur in ondergrondse grotten
De geel-ivoorkleurige pasta is zeer zacht en romig, met een optimale rijping dankzij zijn donut vorm.
Tijdens het rijpen ontwikkelt de Buronoix hazelnoot-, room- en boter aroma's die de nootachtige smaak versterken.
Afhankelijk van de rijpingsduur kunnen ook bloemige of fruitige aroma’s ontstaan.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: gepasteuriseerde MELK, zout, fermenten, stremsel, notenlikeur (WALNOTEN), aroma
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
walnoten
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde MELK, zout, fermenten, stremsel, notenlikeur (WALNOTEN), aroma
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C