Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Deze kaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk en is ontwikkeld in samenwerking met restaurant Schattbuchl, dat bekroond is met een Michelin-ster.
De innovatieve keuken creëerde een handvol exquise pepersoorten (speciaal met de hand bereid) voor deze kaas.
De geselecteerde pepers bieden een complex smaakspectrum en bestaan uit: Indiase Kerala peper, lange peper, zwarte Belem peper, zwarte Maleisische Sarawak peper en zoete peper uit Tasmanië
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: gethermiseerde koeMELK, peper, zout, fermenten, stremsel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: gethermiseerde koeMELK, peper, zout, fermenten, stremsel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C