Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Vervaardigd in de Duitse Alpen door kaasmakerij Käseküche isny.
Ook gekend als Allgäuer blütenzauber.
Een harde Tomme kaas uit de bergen gemaakt met rauwe melk van het Zwitserse Braunvieh ras.
Gemaakt met de rijke, diep smakende melk uit het voorjaar en vroege zomer.
De kaas wordt gerold in allerlei gedroogde lentebloemen zoals lavendel en rozen.
Na een rijping van min. 4-6 maand krijgt de kaas een rijke smaak en een mild floraal aroma met een natuurlijke finesse.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten : rauwe koemelk, rozenblaadjes, zout, stremsel, korenbloem, lavendel, peterselie, marjolein, selder, oregano, lavas, bonenkruid, bieslook, venkel, kervel, ui, peper
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
selderij
7°C
Ingrediënten : rauwe koemelk, rozenblaadjes, zout, stremsel, korenbloem, lavendel, peterselie, marjolein, selder, oregano, lavas, bonenkruid, bieslook, venkel, kervel, ui, peper
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C