L'Etivaz été AOP

L'Etivaz été AOP

  • Art. Nr.: 1455
  • 4850 /kg
  • € 48,50 / kg

Traditionele Zwitserse harde kaas.
Gemaakt tussen mei en oktober van rauwe alpenmelk.

Een traditionele Zwitserse harde kaas van rauwe alpenmelk.
Hij wordt gemaakt tussen mei en oktober, hoog in de bergen op meer dan 1.500 m.
De melk voor de kaas wordt opgewarmd in koperen ketels boven een houtvuur.
Daardoor krijgt l’etivaz verrassend een licht gerookte toets.

  • Herkomst Vaud, Zwisterland
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Halfvet

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten

Per 100gr/ml

  • Energie 1710 kJ
    (412 kcal)
  • Totaal vetten 34.0 g
  • Verzadigde vetten 20.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.9 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 35.5 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten

  • Energie 1710 kJ
    (412 kcal)
  • Totaal vetten 34.0 g
  • Verzadigde vetten 20.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.9 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 35.5 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C