Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Harde kaas afkomstig uit Jura. Gemaakt van rauwe koemelk.
Min.18 tot 20 maand gerijpt.
De résérvation wordt specifiek op kwaliteit en afkomst gekozen door Van Tricht.
Gemaakt van zomermelk.
De dieren grazen in de alpenweide en eten van de rijke flora wat zorgt voor een hoge kwaliteit van melk.
Gerijpt in een oud militair fort op 1100 m hoogte waar de temperatuur en de vochtigheid constant en perfect zijn om de kazen te rijpen.
De natuurlijke flora in dit fort zorgt voor de unieke smaak van deze kazen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: rauwe koemelk, zout, fermenten, stremsel (dierlijk)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, zout, fermenten, stremsel (dierlijk)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C