Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op de Alburni bergen in het Cilento Nationaal Park, verfijnt en produceert de kaasfabriek Casa Madaio al vier generaties lang exquise kazen in de traditie van Campania.
Gerookte Scamorza is een kaas van pasta fillata: na de verwerking tot de karakteristieke ronde vorm wordt deze kaasspecialiteit te drogen gehangen in de rokerij.
Het tarwestro geeft de kaas tijdens het branden zijn karakteristieke, delicate rooksmaak.
Scamorza kan uitstekend zo gegeten worden, maar is ook een veelzijdig ingrediënt dat veel recepten voor gebakken pasta, risotto's, hartige taarten en gevulde groenten verrijkt.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
ingrediënten: koeMELK, water, zout, stremsel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
4°C°C
ingrediënten: koeMELK, water, zout, stremsel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C°C