Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Het is een boerenkaas van rauwe geitenmelk en de grote specialiteit van de kaasmakerij Joussaume in Charente.
De vorm doet natuurlijk denken aan de hoopjes aarde die door mollen worden achtergelaten.
De korst is licht geasemd, fijn als hij jong is en wordt geleidelijk aan steeds meer gerimpeld en bedekt met een witte waas.
Tijdens het rijpen ontwikkelen zich delicate aroma’s van hazelnoot en bosgrond.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: rauwe geitenMELK, fermenten, zout, stremsel, gezouten houtskoolas.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe geitenMELK, fermenten, zout, stremsel, gezouten houtskoolas.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C