Robiola di Roccaverano DOP

Robiola di Roccaverano DOP

  • Art. Nr.: 6758
  • 4400 /kg
  • € 44,00 / kg

Robiola gemaakt van 100% rauwe geitenmelk met een beschermde herkomstbenaming. (DOP)
Wordt gemaakt in het noorden van Italië in de Langhe.
Deze kaas heeft een relatief korte rijping met een frisse, lichtzurige smaak.

  • Herkomst Piemonte
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Vette kaas

Ingrediënten: rauwe geitenmelk, stremsel, zout, fermenten

Per 100gr/ml

  • Energie 1107 kJ
    (267 kcal)
  • Totaal vetten 21.5 g
  • Verzadigde vetten 18.6 g
  • Totaal koolhydraten 2.3 g
  • Suikers 2.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 16.1 g
  • Zout 0.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
lactose

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe geitenmelk, stremsel, zout, fermenten

  • Energie 1107 kJ
    (267 kcal)
  • Totaal vetten 21.5 g
  • Verzadigde vetten 18.6 g
  • Totaal koolhydraten 2.3 g
  • Suikers 2.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 16.1 g
  • Zout 0.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
lactose
Bewaren bij:

7°C