Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Robiola gemaakt van 100% rauwe geitenmelk met een beschermde herkomstbenaming. (DOP)
Wordt gemaakt in het noorden van Italië in de Langhe.
Deze kaas heeft een relatief korte rijping met een frisse, lichtzurige smaak.
Ingrediënten: rauwe geitenmelk, stremsel, zout, fermenten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
lactose
7°C
Ingrediënten: rauwe geitenmelk, stremsel, zout, fermenten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C