Grevenbroecker/ Achelse blauwe

  • Art. Nr.: 151
  • 4900 /kg
  • € 49,00 / kg

Door Catharinadal Unieke blauwschimmelkaas van koemelk.
Bij doorsnede is het net marmer.
De kaas wordt niet doorprikt, maar dankt zijn blauwe adering aan nauwkeurig op elkaar gestapelde wrongel.
Tijdens de rijping van tien weken wordt het zuivel zacht en slibt de luchttoevoer dicht.
De kaas heeft voor een blauwschimmelkaas een zeer laag zoutgehalte.
Hij smaakt mild, is snijdbaar met de draad en smeerbaar op kamertemperatuur.

  • Herkomst Achel (BE)
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Vette kaas

Ingrediënten: rauwe koeMELK, fermenten, zout, stremsel.

Per 100gr/ml

  • Energie 1287 kJ
    (310 kcal)
  • Totaal vetten 26.0 g
  • Verzadigde vetten 16.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.3 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.8 g
  • Zout 1.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe koeMELK, fermenten, zout, stremsel.

  • Energie 1287 kJ
    (310 kcal)
  • Totaal vetten 26.0 g
  • Verzadigde vetten 16.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.3 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.8 g
  • Zout 1.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C